Adventní kalendář

Domeček ve spolupráci s MKK pořádá akci Vracovský adventní kalendář, který má zpestřit čekání na Vánoce nejen dětem, ale i dospělým.

Od 1. prosince se ve Vracově na jednom vybraném místě rozsvítí jedno číslo odpovídající dnu v měsíci. Číslo bude od toho dne svítit každý večer až do 24. prosince. Na Štědrý den by tak mělo svítit po Vracově 24 oken vyzdobených čísly. Zároveň budou mít děti možnost mezi 16. a 18. hodinou získat u vyzdobeného okna či domu daného dne razítko do své hrací karty. Na té uvidí, kolik čísel už objevily a kolik dnů ještě zbývá do Štědrého dne.

Jako první se rozsvítí jednička na Domečku, kde si budou moci účastníci vyzvednout hrací karty. Další dny budou hrací karty k dispozici na domečku a v Infocentru. Kde následující dny hledat další čísla se účastníci dozví z plánku na hrací kartě.

24. prosince bude razítko k dispozici od 8 do 15 hodin. Zde naleznete i box pro odevzdání vyplněných hracích karet. Karty s minimálně 15 razítky budou zařazeny do slosování, které proběhne první týden v lednu.

Hrací kartu i plánek si můžete i sami vytisknout: